Kirjaudu sisäänValikko
Apua > Kotisivu

Kotisivu

Koska pääsy palveluihisi ja läheisiisi on olennaista, enon asettaminen selaimen kotisivuksi voi säästää aikaa.

Chrome-selaimessa:

Napsauta kolmea palkkia valikossa ja valitse Asetukset. Kohdassa Käynnistyksen yhteydessä, valitse Sivujen joukko ja syötä https://eno.one URL-kenttään. Kohdassa Ulkoasu, valitse Näytä kotipainike ja muuta URL https://eno.one osoitteeksi.

Edge-selaimessa:

Napsauta kolmea pistettä valikossa ja valitse Asetukset. Kohdassa Avaa Microsoft Edge, valitse Tietty sivu tai sivut. Syötä https://eno.one URL-kenttään ja napsauta diskettikuvaketta tallentaaksesi.

Firefox-selaimessa:

Napsauta kolmea palkkia valikossa, valitse Asetukset ja Koti. Kohdassa Kotisivu ja uudet ikkunat, valitse Mukautettu verkko-osoite. Syötä https://eno.one URL-kenttään.

Opera-selaimessa:

Valikossa napsauta Operaa, valitse Asetukset ja Selain. Kohdassa Käynnistyksen yhteydessä, valitse Avaa tietty sivu tai sivujen joukko. Napsauta Sivujen joukko. Syötä https://eno.one URL-kenttään ja napsauta OK tallentaaksesi.

Safari-selaimessa:

Napsauta Safari valikossa, valitse Asetukset ja Yleiset. Kohdassa Kotisivu, syötä https://eno.one.

Vivaldi-selaimessa:

Napsauta Asetukset ja Käynnistys. Kohdassa Käynnisty, valitse Tietty sivu ja syötä https://eno.one.

Jos kaikki meni hyvin, selain käynnistää automaattisesti enon seuraavalla kerralla.

DanskDeutscheEestiEnglishEspañolFrançaisHrvatskiIndonesiaItalianoLatviešuLietuviųMagyarNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânSlovenskýSlovenščinaSuomiSvenskaTürkçeViệt NamČeštinaΕλληνικάБългарскиУкраїнськарусскийעבריתعربيहिंदीไทย日本語汉语한국어
© eno[FI] ▲ Ehdot Uutiskirje